Bijlage beheer voor salarispakket Pilonweb.nl
Welkom bij de support pagina van de Pilonweb bijlage upload add-in. Met deze add-in, die u via de Office Store kunt downloaden, kunt u op eenvoudige manier uw mail-bijlage(s) uploaden naar het dossier van een werknemer in Pilonweb.

Zodra u de “Pilonweb bijlage upload add-in” heeft gedownload kunt u bij een mail met een bijlage(s) (.xls, .xlsx, .doc, .docx, .txt, .pdf, .jpg, .jpeg), volop gebruik maken van de functionaliteit van deze Plug-in. Ideaal om snel en eenvoudig uw bijlage(s) die u ontvangt in uw mailbox te koppelen in het salaris-/HR-pakket PilonWeb.

Hoe werkt het?

Wanneer u de app heeft geïnstalleerd, komt u in het welkom scherm van de Plug-in app.U dient zich eenmalig te registreren. Klikt u op “bijlage beheer salarispakket” om in te loggen. Hier dient u uw gebruikersnaam en wachtwoord, die u ook gebruikt om in te loggen bij PilonWeb, in te vullen. Zo koppelt u de bedrijven waar u toegang toe heeft in PilonWeb.Zodra u dit heeft gedaan, krijgt u onderstaande scherm om eventueel gelijk te beginnen om de bijlage van de mail te koppelen. U ziet nu “bijlage beheer salarispakket” staan. Wanneer u hierop klikt, opent het onderstaande scherm:
U kunt kiezen welke bestanden u wenst te uploaden.

Wanneer u op de knop “klik hier om een bedrijf te kiezen” klikt kunt u de bijlage(s) uploaden naar het gewenste bedrijf in PilonWeb en te koppelen aan een van uw werknemers.Wanneer u klikt op de knop “klik hier om een employee te kiezen” krijgt u alle werknemers met zijn/haar employeenummer te zien die indienst zijn bij het reeds gekozen bedrijf. Wanneer u de juiste werknemer heeft gevonden kunt u hierop klikken en kiezen voor “klik hier om het type document te kiezen” om door te gaan naar de volgende stap.Bij de “virtuele directory” en bij “soort document” kunt u uw keuze maken waar u de bijlage(s) wilt opslaan.Deze keuzemogelijkheden komen overeen met PilonWeb. Zodra u op de knop “upload bijlage(s) naar PilonWeb” heeft geklikt, word(t)(en) de bijlage(s) in PilonWeb geplaatst.Zodra de bijlage(s) zijn geplaatst kan het in PilonWeb worden opgezocht, geopend, gemuteerd en geprint. Ook indien u de bestandsnaam van het document wilt wijzigen, kan dit in het dossier van de medewerker, in PilonWeb.
Wilt u meer weten over de Pilonweb bijlage upload add-in of andere diensten van CSN B.V, neem dan contact met ons op:

telefoon: 0570 - 561840
mail: info@csnad.nl
onze website: www.csnad.nl